Tijdelijke Covid 19 regeling


UPDATE 13/10/2020 CODE Oranje
Vanaf 14/10/2020 zal voor indoor sporten code oranje gelden. Indoor contact sport voor +12 is hierdoor niet meer toegelaten.  In deze is MT Sanctum dus verplicht om zijn trainingen voor de komende tijd aan te passen in lijn met de Covid 19 richtlijnen.

Concreet betekent dit:

 1. Trainingen zullen contactloos doorgaan (Bokszak, cardio, etc).
 2. Om een vlot verloop van de training te garanderen gaan per les avond 2 sessies van een uur organiseren. (van 19u tot 20u / van 20u tot 21u). Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen beginners en gevorderden, dus je kan het tijdslot vrij kiezen.
 3. Maximaal 12 deelnemers per sessie, reservatie blijft dus verplicht. Wanneer er op een bepaalde trainingsdag beide sessies volzet zijn, kan je de beurtenkaart gebruiken om te gaan sporten bij Go-Fit.
 4. Gebruik van douches en kleedkamer zijn verboden.
 5. De uren voor onze jeugdwerking blijven ongewijzigd, met dat verschil dat voor onze kids training(woe 17u-18u en zat 10u – 11u) contact zal toegelaten zijn en voor onze junior training(woe 18u-19u en zat 11u – 12u) contact niet toegelaten zal zijn.

Indien het weer ons toelaat zullen we buiten proberen trainen(met contact), het is dus aangeraden om sportschoenen en warme kledij mee te brengen.

Bij deze zullen de gedane reservaties geannuleerd worden en vragen wij jullie om opnieuw te reserveren.

——————————————————————————————-
UPDATE 28/9
Beste leden, 

We willen jullie alvast bedanken voor het enthousiasme waarmee jullie de afgelopen maand bij ons zijn komen trainen. Het ledenaantal zowel bij de volwassenen als bij de jeugd is sterk gestegen. Als club zijnde is dit natuurlijk fantastisch want dit geeft toch ergens aan dat MT Sanctum goed bezig is. Maar er is ook een keerzijde aan het groeiende aantal leden.. 

Zoals iedere sportclub in Vlaanderen moeten wij ook strikt de Covid richtlijnen opvolgen en dit betekent dat wij gebonden zijn aan een maximum aantal deelnemers per les in verhouding met de grootte van onze zaal. Zeker nu dat het aantal besmettingen toenemen moeten we extra waakzaam zijn.

Het nieuwe kunstgrasplein heeft ons de afgelopen tijd wat extra ademruimte kunnen bieden, maar met de winter voor de deur is dit geen blijvende oplossing.

Dit betekent concreet dat we voor de volwassenenwerking terug moeten vallen op een reservatiesysteem waar maximaal 24 leden zich per les kunnen inschrijven. Om het reservatiesysteem eerlijk en rechtlijnig te houden gaan we ons maandelijks abonnementstype uitfaseren/on-hold zetten en overschakelen op een beurtenkaart systeem, dit tot de Covid richtlijnen niet meer van kracht zijn.

De 10-beurtenkaart zal vanaf nu €50 kosten ipv €70, daarnaast zal er ook een 25-beurtenkaart te verkrijgen zijn aan de prijs van €100. We zijn er ons terdege van bewust dat de prijs per les verhoogt voor de leden die normaal gezien een maandabonnement nemen en 3x per week komen trainen.

Deze extra buffer zal MT Sanctum zeker kunnen gebruiken daar we in ons huidig prijzen model niet voorzien hadden dat we maar 24 leden per les zouden mogen toelaten. 

Concreet:

 • Uw maandabonnement blijft nog geldig tot einddatum, maar wanneer deze verloopt zal je een 10 of 25 beurtenkaart moeten nemen.
 • De mensen die recentelijk een 10 beurtenkaart(de afgelopen week) hebben aangeschaft krijgen 4 extra beurten.
 • De komende week(28/9 t/m 2/10) is een overgangsweek, we vragen u wel alvast om te reserveren via https://www.mtsanctum.be/reservatie-pagina/ voor de training van 30/9 en verder..  maar we gaan deze week nog niemand weigeren of terug naar huis sturen.
 • Vanaf week 5/10/2020 zullen we streng toezien op het aantal deelnemers en vol is vol, dus reserveren is een must! Maar we laten niemand graag in de koude staan!! Dus in samenspraak met GO-Fit hebben we een regeling uitwerkt dat wanneer onze les volzet is, de beurtenkaart ook kan gebruikt worden om bij Go-Fit te gaan fitnessen. Let op! Dit kan alleen tijdens de MT Sanctum trainingsuren(voor volwassenen) en kan alleen wanneer de MT Sanctum les die avond volzet is. 
 • Via ons reservatiesysteem ga je maximaal 2 weken in de toekomst kunnen reserveren.
 • Bij reservatie wordt er verwacht dat je opdaagt, je kan ten laatste tot 24 uur op voorhand afmelden. Indien er niet op tijd wordt afgemeld wordt er wel een beurt aangerekend!  
 • Voor de jeugdwerking blijft de huidige regeling van kracht.

Voor verdere opmerkingen of vragen kunt u ons altijd direct aanspreken en/of mailen via info@mtsanctum.be.

Bedankt voor jullie begrip en medewerking,  

Bestuur Muaythai Sanctum v.z.w.